Veelgestelde vragen

Aanmelden is gratis en doe je eenvoudig via de inschrijfpagina. Bedenk een leuke gebruikersnaam en vul de overige velden in. Vervolgens sturen we je een e-mail met een bevestigingslink om je account te activeren. Nadat je hierop hebt geklikt kun je inloggen op de website en je profiel verder aanvullen. Nadat je een profielfoto hebt geupload kun je meteen de profielen van andere leden gaan bekijken.

Het aanmaken van een profiel op 50PlusPlaza is gratis. Na het aanmaken van je profiel en het uploaden van een profielfoto kun je de profielen van andere leden bekijken.

Upgrade je account met een Premium lidmaatschap om contact te leggen met andere leden. Met een Premium lidmaatschap kun je chatten met andere leden, vriendschapsverzoeken versturen en accepteren en meerdere foto’s op je profiel plaatsen. De kosten voor een Premium lidmaatschap bedragen €9,95 voor een periode van 30 dagen. Na 30 dagen verloopt het Premium lidmaatschap automatisch, tenzij je deze opnieuw aanschaft op onze website. Je zit dus nergens aan vast en wij schrijven niet automatisch geld van jouw rekening af.

Wanneer je Premium lidmaatschap verlopen is, kun je nog steeds inloggen en gebruik maken van je account. Je kunt echter geen contact meer leggen met andere leden.

Besluit je om opnieuw een Premium lidmaatschap af te nemen, dan kun je weer gebruik maken van alle extra’s. Alle berichten, toegevoegde vrienden en vriendschapsverzoeken blijven in de tussentijd behouden.

Een foto zegt meer dan 1000 woorden! Het hebben van een goede profielfoto vergroot de kans op leuk contact aanzienlijk. Daarom hebben alle profielen op 50PlusPlaza een profielfoto. Je kunt pas profielen van andere leden bekijken nadat je een profielfoto hebt geupload. Je hebt hebt geen Premium lidmaatschap nodig om andere profielen te bekijken. Om contact te leggen met andere leden heb je echter wel een Premium lidmaatschap nodig.

Heb je een profiel aangemaakt op 50PlusPlaza maar kun je plots niet meer inloggen? Mogelijk heb je dan je profiel niet voorzien van een profielfoto (of deze verwijderd). Profielen zonder profielfoto worden automatisch door ons systeem verwijderd. Het is altijd mogelijk om opnieuw een profiel aan te maken. Zorg er dan echter wel voor dat deze is voorzien van een profielfoto om te voorkomen dat je profiel opnieuw wordt verwijderd.

Heb je wel een profielfoto geuopload en heb je nog steeds problemen met inloggen? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Wil je je Premium lidmaatschap verlengen? Dan kun je in de shop een nieuw lidmaatschap aanschaffen. Als je huidige lidmaatschap nog actief is, dan wordt de verloopdatum na het afrekenen automatisch aangepast met de nieuwe termijn.

Op de pagina Mijn lidmaatschap kun je zien hoe lang jouw lidmaatschap nog geldig is. Na deze datum stopt je Premium lidmaatschap automatisch. Wil je je lidmaatschap eerder stopzetten? Dan kun je op dezelfde pagina klikken op de link Annuleren.

Je kunt je wachtwoord en je e-mailadres wijzigen door in te loggen en in het menu te klikken op Mijn account.

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. We sturen je een e-mail met instructies om je wachtwoord te resetten.

Je kunt je account verwijderen door in te loggen en te navigeren naar de pagina Mijn account. Klik dan op Account verwijderen en bevestig je keuze. Het verwijderen van je account kan niet ongedaan gemaakt worden.

Wij willen graag dat iedereen op 50PlusPlaza veilig en discreet gebruik kan maken van de website. Je profiel kan bijvoorbeeld alleen bekeken worden door andere leden van 50PlusPlaza en we zullen je profiel ook nooit delen met derden.

Op 50PlusPlaza vind je alleen geverifieerde profielen. De profielen worden regelmatig door ons gecontroleerd en verwijderd indien deze niet voldoen aan ons beleid.

Daarnaast is onze website voorzien van een SSL beveiligingscertificaat, wat betekent dat de informatie die je verzendt of ontvangt via onze website privé is.

Wij doen er alles aan om je een veilige omgeving te bieden om nieuwe mensen te ontmoeten. Desondanks raden we je aan voorzichtig te zijn met het delen van je contactgegevens en andere persoonlijke informatie met andere leden.

Mocht je een vraag hebben die op deze pagina niet wordt beantwoord dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.